Lokalizacja | Olivia Star, piętro 10-14, Olivia Business Centre, Gdańsk |
Data | 2018 |
Powierzchnia | 110m2 |
Projekt i realizacja | Design Anatomy |
Zespół projektowy | Anna Branicka, Joanna Krajczyńska |
Zespół realizacyjny | Laura Susmarska, Monika Kunat |
Zdjęcia | Tom Kurek |
wróć
Natka Take Away
bistro
zobacz więcej
![Natka Take Away](/upload/gallery/75c03bd9b9f38d9bab81bfe2ad437414de2b2f1d/tom-kurek-tks09158-32-1-2048.jpg)
![Natka Take Away](/upload/gallery/3fe19a0c6d68217a01f10cbd59d6236035592eae/tom-kurek-tks09161-32-1-2048.jpg)
![Natka Take Away](/upload/gallery/df2e71ca27cb235071b828aaa14f812e62693d7a/tom-kurek-tks09165-32-1-2048.jpg)
![Natka Take Away](/upload/gallery/ed8833fac39488cb882547d957dd558890effc26/tom-kurek-tks09175-32-1-2048.jpg)
„Natka Take Away” znajduje się na parterze budynku Olivia Star. Koncepcja lokalu opiera się na dywersyfikacji atmosfery panującej we wnętrzu w kontekście pozostałej części parteru budynku Star nadając jej nieformalny charakter. Inspiracją do pomysłu na wnętrze był uniwersalny mini – trend jakim jest nowoczesność i minimalizm pojawiający się w geometrycznych kształtach baru oraz mebli ruchomych. Wyposażenie tworzy rodzaj zabawy pomiędzy miękkimi formami kanap, puf i lamp a zdecydowanymi kształtami prostokątnych stolików oraz barem. Wprowadzenie kontrastu kolorystycznego pomiędzy częścią ekspozycyjną a wypoczynkową dodatkowo uatrakcyjnia to miejsce oraz zachęca to pozostania na dłużej.